Dziś mamy: niedziela 2017-06-25 , imieniny: Łucji, Witolda, Wilhelma
strona główna
PlanyAktualnościPrawo szkolneProgramy i podręcznikiPomoc, psycholog, pedagogEgzaminy i sprawdzianyNagroda w konkursie teatralnym
Jesteś w: » Obiady

Obiady

Dyrektor Zespołu szkół nr 8 w Toruniu informuje, że pracownicy i uczniowie dokonują opłaty za wszystkie dni w których wydawane są obiady w danym miesiącu. Nie ma możliwości wykupienia poszczególnych posiłków w wybranych dniach. Nie dokonuje się odpisów za dni nieobecności zarówno dla uczniów jak i pracowników. W wyjątkowych przypadkach (np.choroba trwająca ponad tydzień) opiekun prawny dziecka może wystosować podanie do dyrektora szkoły o zwolnienie z opłat za wskazany okres nieobecności. Jest to zarządzenie pokontrolne.

Dyrekcja Zespołu Szkół nr 8 informuje że od stycznia 2016 r wpłaty za obiady będą płacone z góry. Prosimy o podanie informacji jakiego miesiaca dotyczy wpłata. Opłaty prosimy dokonywać przelewem, w wyjątkowych przypadkach można opłatę uiścić w kasie w gabinecie Pani intendent -  od 22 do końca każdego miesiąca w godz. od 7.00 do 8.00.

Numer konta do wpłat za obiady:
Bank Millennium
11 1160 2202 0000 0000 6172 4907

W MIESIĄCU Czerwiec 2017 WYPADA 14  DNI ŻYWIENIOWYCH
OPŁATA:
UCZNIOWIE     46,80 zł
NAUCZYCIELE 74,80 zł
 
W tytule przelewu należy  podać:
1. obiady za miesiąc czerwiec 2017r.
2. imię i nazwisko ucznia lub nauczyciela, klasa.
Iwona Kaszubowska

ZS nr 8 w Toruniu
tel.883592901

JADŁOSPIS ZA OKRES OD 02.06.2017  DO 22.06.2017

DATA

ZUPA

DRUGIE DANIE

SURÓWKA

NAPÓJ

02.06.2017

KRUPNIK

MAKARON Z  TWAROGIEM I BOCZKIEM

OWOC

KOMPOT

05.06.2017

BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM

GULASZ WOLOWY ,KLUSKI ŚLĄSKIE

JOGURT

KOMPOT

06.06.2017

OWOCOWA Z MAKARONEM

KOTLET MIELONY Z SZPINAKIEM , ZIEMNIAKI

BURACZKI

WODA N/G Z CYTRYNĄ

07.06.2017

POMIDOROWA Z RYŻEM

PLACUSZKI DROBIOWE Z PAPRYKĄ I PORA, ZIEMNIAKI

SAŁATA Z JOGURTEM

KOMPOT

08.06.2017

OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI

PIECZEŃ WIEPRZOWA-DUSZONA , KASZA

WIOSENNA

KOMPOT

09.06.2017

BARSZCZ UKRAINSKI

PALUSZKI RYBNE ZIEMNIAKI

WARZYWA DUSZONE

HERBATA

12.06.2017

KAPUŚNIAK Z MŁODEJ KAPUSTY

PULPET DROBIOWY – GOTOWANY W SOSIE ŚMIETANOWO –KOPERKOWYM , MAKARON

MARCHEW Z JABŁKIEM

WODA N/G Z CYTRYNĄ

13.06.2017

ROSÓŁ Z MAKARONEM

DEVOLAY Z SEREM ,ZIEMNIAKI

MIZERIA

KOMPOT

14.06.2017

JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI

BITKI WIEPRZOWE – DUSZONE  KASZA

Z OGÓRKA KISZONEGO

SOK

19.06.2017

ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI

MAKARON Z  SOSEM TRUSKAWKOWYM Z

JOGURT

KOMPOT

20.06.2017

ZACIERKA WIEJSKA

FILET Z KURCZAKA –DUSZONY , RYŻ

WARZYWA DUSZONE

KOMPOT

21.06.2017

RYŻ NA ROSOLE

UDKO DROBIOWE ,ZIEMNIAKI

WIELOWARZYWNA

NAPOJ

22.06.2017

POMIDOROWA Z MAKARONEM

KOTLET DROBIOWY –PANIEROWANY , ZIEMNIAKI

MIZERIA

SOK

 

BIPBasenGaleriaPlan lekcjiSport